SZEMÜVEGTISZTÍTÓ


TISZTA ÉS KARCMENTES!
A legjobb szemüvegtisztító módszer, mikroszálas törlőkendő és szemüvegtisztító spray nélkül.

A SZEMUVEGTISZTITO.HU
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZAT

 

Az SMS Küldés szabályai:

A SZEM 88 kódot kell a 06-90-643-123 telefonszámra elküldeni, szóközzel együtt.

Belépés a fizetett oldalra

Az emeltdíjas SMS ára 400 Ft + Áfa, Bruttó 500 Ft. Ez egyszeri díj, és nem tartalmaz semmilyen további fizetési vagy egyéb kötelezettséget, sem előfizetést. Az SMS elküldése után 48-órán keresztül elérhető a megvásárolt információ.

Az SMS díjáért cserébe a vásárló egy módszer megismerésének lehetőségét kapja meg, amely felhasználásáért, hasznosságáért weboldal üzemeltetője, és a szellemi termék kidolgozója nem felel. A megismertetett információk felhasználásáért az azokból keletkezett esetleges kárért tulajdonos nem vonható felelősségre, minden vásárlónak saját felelőssége a megismert információ alkalmazása.

Minden tartalom Varga Gábor ev. tulajdona, és mint szellemi termékre a szerzői jog és a nemzetközi szerzői jogi egyezmények, valamint egyéb, a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények és államközi egyezmények érvényesek. A www.szemuvegtisztito.hu bármely oldalán található bármely tartalom kinyomtatása, digitális vagy hagyományos módon való tárolása, átadása, duplikálása, a szerző írásos jóváhagyása nélkül tilos!

 

Más számra küldött, illetve hibás kód tartalmú SMS-ekért nem vállalunk felelősséget. Minden egyéb esetben az oldal üzemeltetője illetve az emeltdíjas szolgáltatást biztosító cég felel.

 

A weboldalt üzemeltetőjének elérhetősége: siker kuk@c szemuvegtisztito.hu

Az emelt díjas szolgáltatást biztosítja: InFo-Tech 2006 Bt
Web: www.info-tech.hu
E-mail: info@info-tech.hu

 

Adatvédelmi nyilatkozat:Telefonszámán kívül semmilyen más személyes adat nem kerül tárolásra. Az adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára csak az aktuális törvényekben és szabályozásokban meghatározott esetekben adjuk ki.

Üdvözlettel: Varga Gábor

IGAZI MEGOLDÁS

A legolcsóbb és leghatékonyabb szemüvegtisztító módszer kidolgozva!

- olcsó
- bárhol elérhető
- egyszerű
- gyors
- tartós biztonság
- pénz spórolás

ISMERD MEG MOST A TITKOT!

SMS: 06-90-643-123
KÓD: SZEM 88

Emeltdíjas SMS ára csupán: 400 Ft+ Áfa.

Hihetetlenül egyszerű megoldás, eddig mindenhol tudtam használni. Nagyon jó módszer, nekem bevált!

H. Tamás

Eddig állandóan papírzsebkendővel meg a pulcsimmal töröltem a szemüvegemet, hát meg is lett az eredménye van egy pár kicsi de annál jobban zavaró karcolás a szemüvegemen. Viszont ez a trükk amit megismertem könnyen kivitelezhető és nagyon jól tisztít. Az új szemüvegemet már csak igy fogom tisztítani! :)

Kriszta

Mindíg is nagyon kényes voltam a szemüvegem tisztán tartására A legkissebb porszem is zavar a képernyőn. Ezzel az új módszerrel már magabiztosan tisztítom a drága lencsét, anélkül hogy félnem kéne attól hogy valami porszem megkarcoljal. És tökéletesen tiszta a kép!

B. Z.

"A korpás hajam miatt gyorsan piszkos lesz a szemüvegem. Tegnap kipróbáltam amit mondtál és nagyon jól működik."

F. János

Küldd el hozzám sikereidet: siker@szemuvegtisztito.hu